Ми у Facebook
09.07.2014, 14:37

Футбол. Напередодні 1/2 фіналу ЧС-2014: Нідерланди - Аргентина

Сьогодні, 9 липня, голландці та аргентинці визначать, хто з них у фіналі зустрінеться із збірною Німеччини. Пряма трансляція поєдинку на каналах Україна і Футбол 1 о 23:00.
Мало хто сподівався, що збірна Нідерландів на Чемпіонаті світу забереться до півфіналу турніру. У нинішньому складі команди переважають молоді гравці. Є, звісно, зірки - Роббен, Снайдер, Ван Персі. На груповому етапі помаранчеві, що розпочали турнір з розгрому поки що діючого чемпіона Іспанії, були однією з найяскравіших команд.

Трохи інші враження від збірної Нідерландів проявилися в плей-оф, оскільки вольову перемогу над Мексикою вони здобули на останніх хвилинах, а Коста-Ріку й зовсім пройшли лише в серії пенальті.

Футбол. ЧС-2014. Німеччина "розбомбила" Бразилію [+Відео]

Аргентина, на відміну від Нідерландів, нікого в Бразилії не вражала, хоча і виграла попередні п'ять матчів. Усі перемоги були здобуті південноамериканцями з мінімальною перевагою над суперниками.

Всю гру команди створює одна людина - Ліонель Мессі. Саме за його допомоги Аргентина пройшла чвертьфінальну стадію вперше за 24 роки.

Нідерланди (орієнтовний склад): Сілессен - де Врей, Влар, Мартінс Інді - Куйт, де Гузман, Війнальдум, Блінд - Снайдер - ван Персі, Роббен

Аргентина (орієнтовний склад): Ромеро - Сабалета, Гарай, Демікеліс, Рохо - Перес, Маскерано, Гаго - Мессі - Агуеро, Ігуаін

Травмовані: Ді Марія (Аргентина)

Під питанням: де Йонг, ван Персі, Янмаат (Нідерланди)

Прогноз OGO.ua – 2:1 на користь Нідерландів





На правах реклами