Ми у Facebook
10.07.2014, 21:09

Літо 2014: у тренді горох на блузках та меблях

Цього сезону знову в моді милий і грайливий одяг в горошок. На модних показах весна-літо 2014 дизайнери представили величезну кількість речей "у горошок" - Dolce&Gabbana, Burberry Prorsum, Sportmax, Chloе, Sass& Bide...
Цього року актуальні довгі шовкові сукні в ретро-стилі в класичний білий горошок на чорному фоні і чорний — на білому, а також нарядні плаття у червоно-чорній гамі для фатальних красунь.




Dolce&Gabbana. Модний силует “пісочний годинник” нагадує далекі 40-50-ті роки, епоху Коко Шанель...

До речі, сукні у дрібний горошок на темному фоні зорово видовжують фігуру, роблять силует більш витонченим, приховують недоліки.

Що стосується світлого одягу з середнім та крупним гороховим принтом, то будьте з цим обережні: пишна пані буде в ньому здаватися ще пишнішою.


Платтячко від Emmanuel Ungaro

Актуальні цього року романтичні напівпрозорі блузки, легкі спідниці та брюки з “гороховим” принтом різного розміру та кольорової гами.


Модний комплект від Sportmax


Особливо модне поєдання в одязі горошку зі смужкою.

Мода в горошек: лето 2014 - ФОТО


Таке шикарне намисто можна зробити власними руками.


На піку моди — поєднання дуже дрібного горошку, майже крапочок, з іншими принтами, наприклад, модними цього року ніжними рожевими, блакитними, персиковими сердечками та квітами.



Ефектно і небанально виглядає масивний горох на блузках-сорочках класичного крою (Burberry Prorsum) та крупний, середній і дрібний гороховий принт на прозорих шифонових блузках (Chloе, Dolce&Gabbana, Sass&Bide).


Шифонова блузка від Dolce&Gabbana

Якщо у минулі роки дуже популярними серед молоді та підлітків були кеди, кросівки та балетки в класичний контрастний горошок, то в 2014 модний принт "подорослішав", став більш ніжним і стриманим і переселився на внутрішню поверхню взуття і навіть на підошву!






Стильний гороховий акцент можна зробити й на стіні


Модні крісла 2014


Яскравий диван може невпізнанно змінити інтер`єр кімнати. Економ-варінт - чохол або просто покривало "в горох".


Цього літа навіть весільний торт в горошок!


Фото: pro-goroda.ru, damskiydom.com, gorodmod.ru, yalo.su





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ