Ми у Facebook
10.07.2014, 11:02

Ситуація на Сході: За добу загинули троє військовослужбовців і 27 поранені

Терористи в середу вели бойові дії з використанням важкого озброєння і бронетехніки.
За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинули троє військовослужбовців і 27 отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр АТО.

9 липня о 23.40 здійснений обстріл з кулемета машини Урал в районі населеного пункту Муратово, автомобіль потрапив в засідку. В ході бою один військовослужбовець загинув і троє отримали поранення.

Українська влада не вестиме переговори з представниками терористичних організацій

10 липня о 00.10 обстріляний з АГС-17 і стрілецької зброї один з блокпостів на Луганщині. У відповідь був відкритий вогонь з мінометів і стрілецької зброї. Під час бою в полон взято один бойовик. Втрат серед силовиків немає.

00.35 - 00.40 - обстріляний один із блокпостів в районі населеного пункту Металіст (Луганська область). Ракети мети не досягли, втрат немає.

01.00 - в ході проведення спеціальних дій у районі Сіверськ піхотинці вступили в вогневої контакт з бойовиками. В результаті бою знищено два мінометних розрахунку і зруйновані фортифікаційні споруди бойовиків. В ході бою було поранено двох військовослужбовців, пошкоджено один танк.

21.05-21.15 - обстріляний зі стрілецької зброї блокпост в районі населеного пункту Соболівка. Втрат немає.

За добу терористи 6 разів обстрілювали позиції АТО, 3 військових загинули

21.30 - на фугасі підірвався БТР-80 в районі населеного пункту Червона зірка (Донецька область). Двоє військовослужбовців загинули, шестеро поранені.

21.15-21.50 - здійснено мінометний обстріл і обстріл зі стрілецької зброї (ПКМ, СВД) у напрямку населеного пункту Должанський з боку села Бірюкове. Поранено семеро військовослужбовців. З них двоє у важкому стані. Четверо поранених є прикордонниками.

"За період бойових дій в Донбасі загинули 173 військовослужбовці, поранено 446", - повідомили в прес-центрі АТО.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ





На правах реклами