«Рівнеазот» модернізує виробництво аміачної селітри
«Згідно з програмою модернізації ми проведемо повний ремонт усього обладнання виробництва аміачної селітри. Цим ми підвищимо продуктивність обладнання, збільшимо надійність та забезпечимо стабільну роботу усього підприємства. Окрім того, ця модернізація покликана мінімізувати ризики забруднення навколишнього середовища. Ми модернізовуємо наявне обладнання так, щоб воно не лише поліпшувало виробничі показники, а й зменшувало шкідливі викиди на підприємстві», – сказав голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.
"Рівнеазоту" дали ліцензію на постачання газу
Програма модернізації цеху аміачної селітри добрив на «Рівнеазоті» передбачає удосконалення всієї технології виробництва аміачної селітри. У цеху АС буде вдосконалена система грануляції аміачної селітри, замінений підігрівач неконцентрованої азотної кислоти, капітально відремонтований випарний апарат, апарати використання тепла нейтралізації та колектор газоподібного аміаку.
«Виконуючи ремонти обладнання ми впроваджуємо новітні технології, які допоможуть нам вдосконалити виробництво. Так нова сучасна інноваційна грануляційна установка включає додаткові фільтри та нові гранулятори, які зможуть випускати 75-90 тон аміачної селітри за годину. Окрім того, тепер ми маємо змогу згідно з замовленням споживачів змінювати розміри гранул аміачної селітри», – розповідає начальник цеху аміачної селітри ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Ігор Остапчук.
Гривня - долар: ситуація на валютному ринку у липні
Також, під час ремонту буде проведений ремонт скруберу башти грануляції. Якісно проведені роботи дозволять підвищити рівень очистки пари, яка викидається у повітря та забезпечить дотримання екологічних норм з охорони природи.
Ремонтні та відновлюючі роботи з модернізації цеху виконують висококваліфіковані працівники ремонтного виробництва та управління ремонтно-монтажних робіт ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM. До втілення програми модернізації, окрім працівників цеху, залучені працівники і служби головного електрика, і головного приладиста, і дирекції з капітального будівництва.
Реформа «Укрзалізниці»: що зміниться
До початку проведення модернізації та ремонту проммайданчику виробництва АС, відділом діагностики та контролю «Рівнеазот» OSTCHEM були проведена спеціальна діагностика трубопроводів, апаратів, запірної, регулюючої та запобіжної арматури, компресорного, теплообмінного та насосного обладнання, повідомляє прес-центр ПАТ "Рівнеазот" OSTCHEM.

аміачна селітра, хімічна промисловість, виробництво, модернізація, "Рівнеазот", OSTCHEM
День бузку в Пересопниці: свято краси, мистецтва та підтримки ЗСУ 11 травня

Завтра, 11 травня, мальовниче село Пересопниця Рівненського району знову стане центром весняної краси та патріотичного духу, адже тут відбудеться традиційне свято – День бузку. Цьогоріч програма поєднає чарівні аромати весни, унікальне українське мистецтво та можливість підтримати наших захисників.
переглядів: 182
Увага: кліщі! Поради медиків, як уберегтися від небезпечних укусів

З приходом весни та потепління в Україні розпочався сезон активності кліщів. Медики та епідеміологи попереджають про зростання кількості випадків укусів цих небезпечних павукоподібних серед населення.
переглядів: 734
Потужна 6-бальна магнітна буря накрила Україну сьогодні

Сьогодні, 10 травня, Україну накрила потужна магнітна буря силою 6 балів за індексом Kp, що класифікується як висока геомагнітна активність. Метеорологи та лікарі попереджають про можливий негативний вплив цього явища на самопочуття метеозалежних людей.
переглядів: 234
У "Дії" знову доступна для зміни та зняття реєстрації місця проживання

Українці знову можуть змінювати місце проживання та зніматися з реєстрації онлайн, без необхідності відвідувати Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) або інші установи.
переглядів: 242
Куди піти на вихідні у Рівному: програма заходів на Оствиці 10-11 травня

Рівнян та гостей міста запрошують провести незабутні вихідні, 10 та 11 травня, на території історико-культурного комплексу "Оствиця". На вас чекає насичена програма з мандрівок, майстер-класів, розваг та смачної кухні на природі.
переглядів: 246