Ми у Facebook
15.07.2014, 12:11

На Рівненщині одним садочком стало більше

14 липня у селі Дитиничі Плосківської сільської ради Дубенського району відбулось урочисте відкриття дошкільного навчального закладу.

Захід розпочався з урочистого перерізання стрічки, цю місію обласні обранці доручили маленькому хлопчику – вихованцю садочка. Відразу після цього дітлахи випустили в небо кульки, на яких були написані їхні побажання. Усіх гостей запросили до приміщення садочку.



Рівненщина: Корецький район лідирує за кількістю ДНЗ

Після виконання Гімну України до вітального слова запросили голову Рівненської облдержадміністрації Сергія Рибачка. «Я чудово розумію, який важливий цей заклад для громади, адже ви чекали його 20 років. Знаю, що не всі батьки могли возити дітей у дошкільні навчальні заклади за кілька кілометрів від села. Тепер – ваші діти будуть забезпечені належним рівнем освітньої підготовки до школи та отримають професійний догляд» – зазначив голова ОДА та подарував закладу сучасний плазмовий телевізор.



Відкритий він на базі старого дитячого садка, де замінено вікна, підлогу, стіни, систему опалення, встановлено твердопаливний котел та закуплено меблі. Загальна вартість виконаних робіт становить 340 тис. грн., які були виділені із районного та сільського бюджетів. Особлива заслуга у відкритті закладу місцевих благодійників, зокрема СВК ім. Лесі Українки, які на суму 11 тис. грн. подарували холодильник, морозильну камеру та іншу необхідну побутову техніку. В приміщенні є ігрова кімната, спальня, санвузол, пральня, кухня. Садочок розрахований на діток віком 3-6 років. До першої групи вже зараховано 25 малят, а в перспективі у закладі діятиме 2 групи.

Хлопець з Рівненщини написав два предмети ЗНО на 200 балів




Зі словами вітання до присутніх звертались голова облради, голова райради, сільський священик, голова батьківського комітету, місцевий меценат Ростислав Женевський. Всі вони зробили подарунки для закладу – музичний центр, килимове покриття, іграшки, ікону Юрія Переможця.

Діти представили святкову програму, в ході якої читали вірші, виконували пісні, танцювали та зробили подарунки присутнім – власноруч виготовлені квіти.

Нагадаємо, що у Дубенському районі ведеться робота з відкриття дошкільних закладів у селах Жорнів, Тростянець, Костянець, Підлужжя.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ