Ми у Facebook
17.07.2014, 14:17

Російський військовий літак збив ракетою український Су-25

Напередодні у Міноборони повідомили про збитий терористами з ПЗРК Су-25.
Російський військовий літак збив ракетою український Су-25, який пролітав над територією України. Про це повідомив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в четвер.

Список загиблих військових на Сході України та в Криму

"16 липня близько 19.00 з боку РФ здійснена чергова провокація. Військовий літак ЗС РФ наніс ракетний удар по літаку Су-25 ЗС України, який виконував завдання на території України", - сказав він.

tsn.ua

Як повідомили у Раді національної безпеки і оборони України, українських силовиків часто обстрілюють з території Росії, передає Радіо Свобода.

«Ситуація на кордоні в зоні АТО залишається складною, постійно застосовуються системи залпового вогню «Град», важка артилерія і міномети. Обстріл позицій прикордонників і сил АТО часто ведуться з території Росії», – повідомив речник інформцентру РНБО Андрій Лисенко.

Зокрема, за його словами, позиції українських силовиків обстрілюються з російського населеного пункту «Куйбишеве». Також, він повідомив, що зафіксовані групи військовослужбовців у формі Збройних сил Росії без розпізнавальних знаків, вони озброєні артилерією і установками «Град».





На правах реклами