Ми у Facebook
19.07.2014, 10:26

Як переселенцям зі сходу та Криму живеться у Рівному

За час російсько-української війни до Рівного прибуло 73 родини (133 особи) з АР Крим та 69 родин (157 осіб) з Донецької та Луганської областей. Як живеться переселенцям і як їх допомагає влада та прості місцеві жителі.

Родинам, що прибувають у м. Рівне та потребують місця проживання надаються списки осіб, які можуть розмістити такі родини в своїх оселях.

Управлінням освіти у загальноосвітні навчальні заклади міста на навчання було зараховано 10 учнів із АР Крим.
У дошкільні навчальні заклади влаштовано 10 дітей із АР Крим.
У дошкільні навчальні заклади влаштовано 6 дітей із Луганської та Донецької областей.
11 дітей із м. Луганськ за кошти міського бюджету оздоровлювалися у КП ДСОК «Електронік – Рівне».

Управлінням охорони здоров’я надається медична допомога мешканцям, які прибули з АР Крим та Луганської і Донецької областей. За медичною допомогою звернулось 20 дорослих та 10 дітей.

Рівненський фотохудожник Олександр Харват вимагає притягнути до відповідальності журналістів-брехунів

Центром соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді проведена робота з 52 сім’ями, які виїхали з території АР Крим та східних регіонів, з них здійснено соціальне інспектування 42 сімей, з них: 1 прийомна сім’я взята під соціальне супроводження центру. Вирішені питання: тимчасового проживання, тимчасової реєстрації, влаштування дітей у загальноосвітню школу № 2, дитсадок № 50, позашкільні заклади з метою організації дозвілля, надано гуманітарну допомогу у вигляді речей та іграшок. Надано 45 послуг. 11 сімей, взято на облік центру з метою здійснення соціального обслуговування. Надано 69 послуг. 37 сімей соціального обслуговування не потребують, 1 особа відмовилась від соціального інспектування. Дані сім’ї проінформовано про можливість отримання соціальних послуг/супроводу.

Прес-служба Рівненської міської ради





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ