Ми у Facebook
21.07.2014, 10:01

Меценат подарував рівненським бійцям на Схід 100 комплектів спецодягу

Приватний підприємець із Рівного Євген зробив надзвичайно вагомий внесок для підтримання хлопців, які захищають країну на Сході.
Чоловік придбав елементи удосконалення до автомату АК-74, вартістю близько 4 000 гривень та сто комплектів спецодягу.

Подарунки приймали в приміщенні УМВС України в Рівненській області на чолі з керівником обласної міліції Миколою Щируком.



ФОТОФАКТ: На Рівненщині армії допомагає... кінь

Євген як ніхто інший знає як зараз хлопцям в зоні АТО небезпечно, адже в минулому і сам був спецпризначинцем, чоловік вважає своїм професійним обов’язком хоча б чимось допомогти колишнім колегам. Під час розмови, Євген сором’язливо ховає очі від камери та не вважає свій вчинок якимось особливим.


Жителі Донеччини скандували: "Слава Рівному!"


– В такій складній ситуації, що зараз є в державі, якби кожен громадянин, в тому числі рівнянин, який дійсно має змогу, всіляко допомогли бійцям на Сході – ми зробили б велику справу для всієї країни, - зауважив благодійник. – Також хочу подякувати всім, хто брав участь у цій благодійні акції, а саме жіночий колектив приватного підприємства «Сяйво», які з розумінням віднеслись до завдання і, не рахуючись з особистим часом та відпочинком, шили одяг для військовослужбовців.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ