Ми у Facebook
22.07.2014, 14:18

Рівненські підприємства погасили 1,5-мільйонну заборгованість по зарплаті

ДПІ у Рівному разом з органами місцевої влади постійно проводиться комплекс спільних заходів, по кожному боржнику здійснюється аналіз причин виникнення заборгованості та визначаються шляхи її погашення.
Одним з головних завдань податківців Рівного є контроль за дотриманням підприємствами вимог чинного законодавства при виплаті заробітної плати з обов’язковою сплатою податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. На особливому контролі знаходяться підприємства, які мають заборгованість перед працівниками, а також ті, що порушують норми Закону України «Про оплату праці» щодо термінів виплати заробітної плати.

Бюджет Рівненщини стабільно отримує кошти від платників єдиного податку


Так, за наслідками роботи з керівниками підприємств-боржників та результатами роботи міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, у складі яких працюють місцеві податківці, протягом січня – червня 2014 року відбулось погашення заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам на 63 підприємствах на загальну суму 1535,5 тис. грн., а до бюджету надійшло майже 187 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.





На правах реклами