Ми у Facebook
30.07.2014, 14:07

На Рівненщині живе «Супербібліотекар» [+Фото]

Завідуюча бібліотекою села Грем'яче Острозького району Лариса Лаптєва на всеукраїнському ярмарку бібліотечних інновацій отримала титул «Супербібліотекар».
Робота учасників Ярмарку була розбита на секції, присвячені інформаційним технологіям, подоланню викликів, що стоять перед бібліотеками, обгрунтуванню їх соціально-економічної цінності та бібліотечному піару. Окремо засідала секція директорів бібліотек. В рамках Ярмарку також проводилося нагородження переможців конкурсів оголошених "Бібліомостом": на кращий бібліотечний плакат, відео та звання "Супербібліотекаря".

Стоянка порожня, а машини паркують на тротуарі

У конкурсі "Супербібліотекар" до фінішу дійшли четверо учасників, серед яких і бібліотекар з Рівненщини - завідуюча бібліотекою села Грем'яче Острозького району Лариса Лаптєва.

Фото:libr.rv.ua
Фото:libr.rv.ua


«Ларисі Лаптєвій довелося боротися за першість, спростовуючи тезу про те, що державі під час кризи слід економити гроші шляхом скорочення фінансування бібліотек. Її виступ так сподобався глядачам, що за підсумком голосування вона пройшла до фіналу, де і перемогла», - розповіла директор Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки Валентина Ярощук.

Цьогорічний конкурс для рівнян був особливо успішним, адже на ньому Рівненську обласну універсальну наукову бібліотеку визнали найсучаснішою в країні, а нашу колегу - найкращою серед бібліотекарів України, повідомляє "Укрінформ"


У Рівному дозволили торгувати на Полуботка

Нагадаємо, що національний ярмарок бібліотечних інновацій проходить в Україні чотири роки поспіль. Його учасники розглядали новинки інформаційних технологій, подолання проблем, що стоять перед книгозбірнями, шляхи обрунтування їх соціально-економічної діяльності в нинішніх умовах.







На правах реклами