Ми у Facebook
30.07.2014, 15:03

Рівненські ДАІшники служать у зоні АТО

Уже майже місяць працівники обласної Державтоінспекції Рівненщини несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції неподалік від Донецька.
Однією з основних функцій правоохоронців є забезпечення правопорядку на звільненій території від терористів. Окрім цього, працівники ДАІ охороняють громадський порядок, надають допомогу безперешкодному проїзду автомобілям рятувальників, місцевим жителям та біженцям. Спільно з іншими підрозділами органів внутрішніх справ та Національною гвардією України працівники ДАІ беруть участь у бойових операціях. Про це інформує прес-служба ДАІ Рівненської області.

Медики з Рівного поїхали у зону АТО

Два дні тому начальник обласної Державтоінспекції Олександр Семенюк разом із заступником Петром Харчуком повернулися з зони АТО. Керівники їздили підтримати бойовий дух своїх підлеглих та завести найнеобхідніші продукти харчування.

Собери солдата на войну – что взять и сколько стоит



Перед виїздом начальник ДАІ зустрівся з дружинами працівників, які несуть службу на сході України. Жінки в свою чергу мали можливість передати необхідні речі, продукти харчування для чоловіків та дитячі малюнки, які діти намалювали для своїх татусів, аби вони скоріше поверталися додому.






На правах реклами