Ми у Facebook
04.08.2014, 16:30

Військові виші України продовжили вступну кампанію

Вступникам обіцяють безкоштовне навчання, стипендію та обов'язкове працевлаштування. Вступна кампанія у цих навчальних закладах триватиме до 20 серпня.
Прийом документів від абітурієнтів у військові ВНЗ України продовжили до 20 серпня. Через затребуваність фахівців обіцяють безкоштовне навчання, стипендію та обов'язкове працевлаштування. У Житомирському військовому інституті імені Сергія Корольова, де готують за такими спеціальностями, як радіоелектронна розвідка та безпека інформаційних і комунікаційних систем, сьогодні показали як живеться абітурієнтам.

Вступ-2014: триває оприлюднення списків рекомендованих у ВНЗ на державні місця

Серед абітурієнтів цього військового вишу є не лише вчорашні школярі. Є й такі, що вже побували в зоні бойових дій на Сході країни. Володимир Добровольський служить за контрактом у 95-й аеромобільній бригаді, кілька місяців брав участь в АТО. Десантник каже, саме там і вирішив вступити до військового інституту. Володимир не встиг цьогоріч пройти зовнішнє незалежне оцінювання. Але для таких, як він, зробили виняток. Контрактники та строковики вступні іспити складають при військовому інституті.

Джерело: tsn.ua





На правах реклами