Ми у Facebook
05.08.2014, 13:04

Фура з рівненськими номерами протаранила блокпост у Мелітополі

Великовантажний автомобіль Renault з напівпричепом (з рівненськими номерами) протаранив блокпост на південному в'їзді в Мелітополь Запорізької області.
За даними правоохоронців, які чергували на блокпосту, вночі 4-го серпня, приблизно о 23.00, сідельний тягач «Рено» врізався в бетонну загороджувальну плиту, встановлену на проїжджій частині, пише news.mspravka.info.

Співробітники ДАІ констатували, що злого умислу у водія вантажівки не було - швидше за все, свою роль зіграв людський фактор: шофер задрімав і не помітив бетонний блок.

Швидкість, з якою рухалася фура, не перевищувала 50 км/год. Гальмівний слід склав близько 30-ти метрів. Водій автомобіля з держномерами, виданими в Рівненській області, не постраждав.

У Здолбунові на переїзді застряг комбайн [+Фото]

Наслідки аварії виявилися в прямому сенсі слова великими - вантажівка своїм ходом покинути дорогу не змогла: у фури від удару потік радіатор, «роззулися» передні колеса, а кабіну «склало».









Рівне: Через зіткнення двох мопедів один з водіїв у реанімації [+Фото]

Комунальники ще довго прибирали цементну крихту від протараненого бетонного блоку, а пізніше евакуювати фуру з дороги допоміг автокран.












На правах реклами