Ми у Facebook
07.08.2014, 14:10

Рівненщина: чоловік у кафе побив двох офіціанток

На зауважнення офіціантки 34-річний житель Острога відреагував лайкою та побив двох співробітниць.
Чоловік завітав у кафе разом із трьома жінками, аби пообідати. Підкріпившись алкогольними напоями, Валентин разом з однією із супутниць вирішив усамітнитись в приміщенні по-сусідству, яке було закрите для відвідувачів.

Це помітила 26-річна офіціантка. Дівчина зробила чоловікові зауваження на яке у відповідь почула лайку. Крім того, аби довести свою правоту чоловік схопив дівчину за волосся. Почувши сварку та шарпанину, на допомогу прибігла ще одна співробітниця, 18-річна Аліна.

Уся міліція Рівненщини шукає автомат Калашникова, який загубив солдат

Дівчина намагалася провести чоловіка до виходу із кафе, однак відвідувач не хотів покидати кафе. Він кілька разів плюнув Аліні у лице, а потім вдарив ногою у живіт та кулаком у обличчя. Зрештою, дівчатам все-таки вдалося випровадити «гостя».

На Рівненщині блискавка вбила жінку

- Відносно Валентина слідчими слідчого відділення Острозького МВ було розпочато кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. – Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ