Ми у Facebook
07.08.2014, 15:06

Батько ледь не зарізав сина

Конфлік між батьком та сином у Сарненському районі, рапився коли випиваючи 30-річний Костянтин пригадав батькові дитячі образи.
До чергової частини Сарненського райвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення з села Чабель про ножове поранення 30-річного Костянтина. Про це повідомили у відділенні Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області.

Міліціонери з’ясували, що 57-річний Микола проживав разом зі своїм сином Костянтином та його співмешканкою в одному будинку. Батько з сином, які разом у той день розпивали оковиту, спершу посперечались. Костянтин пригадав батьку, що той з дитинства його дуже ображав, після чого вдарив батька рукою. Микола впав, але коли звівся на ноги,взяв кухонного ножа та вдарив ним сина в живіт. Побачивши кров, співмешканка сина викликала для пораненого швидку допомогу, медики якої госпіталізували Костянтина у лікарню.

Рівненщина: чоловік у кафе побив двох офіціанток

– Відомості за фактом нанесення умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, – зазначив начальник Сарненського райвідділу Володимир Міщеня. – Слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 Кримінального Кодексу України, - додав підполковник міліції.

На даний час відомо, що пораненому вже краще, він готується до виписки з лікарні, а правоохоронцями проводиться досудове розслідування.





На правах реклами