Ми у Facebook
07.08.2014, 15:22

У Рівненському районі пограбували автозаправку

В приміщення автомобільної заправки, що в селі Колоденка Рівненського району, вдерлися двоє невідомих чоловіків у масках і, погрожуючи оператору предметом, зовні схожим на пістолет, забрав гроші в сумі близько 4 000 гривень.

Сьогодні, 7 серпня, близько 4 години на заправці не стало світла. Двоє працівників пішли на вулицю, аби ввімкнути генератор. В цей час до приміщення ввірвався невідомий чоловік і почав вимагати гроші, інший – стояв біля вхідних дверей. Оператор встиг натиснути кнопку тривоги. Проте все відбулася миттєво, і працівники державної служби охорони, які прибули на місце виклику, не встигли запобігти викраденню. Тому про подію повідомили до Рівненського райвідділу міліції.

Рівненщина: чоловік у кафе побив двох офіціанток

- Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 187 Кримінального кодексу України (Напад, скоєний з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства), - зазначив заступник начальника – начальник кримінальної міліції УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош. – Правоохоронцями проводяться оперативно-розшукові заходи з метою встановлення осіб зловмисників.





На правах реклами