Ми у Facebook
08.08.2014, 10:02

За минулу ніч на Рівненщині сталося 5 пожеж

Упродовж минулої доби на території Рівненської області зафіксовано шість пожеж. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Так, близько опівночі, о 23.45 7 серпня в с. Мізочок Здолбунівського району на вул. Центральній вогнем знищено стіг соломи вагою 2 тонни. Майже одночасно у цьому ж селі на іншій вулиці - Зеленій - загорівся стіг соломи вагою 3 т. Причина загоряння та завдані збитки встановлюються.

О 00:45 п`ятниці, 8 серпня, у с. Олександрія Рівненського району вогонь знищив покриття і перекриття господарської будівлі (шлакоблочна, крита шифером, розміром 5х12м), а також речі домашнього вжитку.

О 02:11 в с. Онишківці Дубенського району з невідомої поки що причини згоріла дерев’яна підлога металевої господарської будівлі розміром 2х3.

На світанку, о 04:25 п’ятниці у м. Дубровиці вогонь пошкодив 8 квадратних метрів стіни житлового будинку (цегляний, критий металочерепицею, розміром 6х8 м).

А напередодні, у четвер, 7 серпня в с. М.Шпаків Рівненського району сталося загорання стерні на присадибній ділянці площею 0,3 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Збитки встановлюються.

Також 7 серпня у приватному будинку в Дубровиці внаслідок пожежі загинули господар і сусідка, ще одна жінка опинилась в реанімації .

Радивилівський район: У соломі згоріла 5-річна дитина

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, зазначає: за місяць на Рівненщині сталося 56 пожеж, на яких загинуло троє людей, у тому числі одна дитина.





На правах реклами