Ми у Facebook
08.08.2014, 11:21

На РЗВА - конфлікт між працівниками та керівництвом [+Відео]

Обурені скороченнями працівники вигнали керівника з рівненського високовольтного заводу. Перед тим, щоправда, обрали нового голову профкому, а виконувача обов'язків Гендиректора попросили написати заяву на звільнення і покинути територію підприємства.... через коридор ганьби.
Коридором ганьби з території високовольтного заводу вийшов до сьогодні виконувач обов'язків гендиретора РЗВА. Скорочення штату вдвічі, урізані зарплати і ще багато чого вже колишньому керівнику, його донедавна підлеглі закидають біля прохідної, коли пристрасті трохи вляглися. Згадують неприємні випадки як формальних, трудових відносин, так і особисте...

Перед тим, як повстати проти керівника, трудовий колектив заручився підтримкою активістів.

РЗВА вкладе у виробництво десятки мільйонів

Під скорочення на підприємстві потрапила чи не половина його працівників. 450 чоловік, із 920-ти працюючих.



Люди доведені до відчаю. З тим, що їхній, до сьогодні, керівник називає оптимізацією, не погодились.

Новому керівництву, на яке тут чекають якнайшвидше, трудовий колектив передав свій наказ через новообраного голову профкому.

На РЗВА скоротять близько половини працівників

Про мало не критичну ситуацію на Рівненському високовольтному активісти повідомили і російським власникам. Телефоном. Скорочення буде. Інвестори постановили так. Активістам пообіцяли надалі дотримуватись трудового законодавства і попросили забратись з території й не заважати заводу працювати.

Пікетувальники дослухались, і пішли. Кажуть - готувати звернення до Верховної Ради, аби завод націоналізувати, чи реприватизувати. А ще - проситимуть у силових структур перевірити, чи не фінансували, бува, рівненські високовольтники сепаратистів на сході.





На правах реклами