Ми у Facebook
09.08.2014, 07:48

Гороскоп на 9 серпня: побачити, зрозуміти, змінити

Вдалий день, але для повного успіху потрібно озброїтися терпінням, з розумінням поставитись до затримок і непорозумінь, багато й наполегливо працювати. Звільніться, очистіться від брудного, зайвого, непотрібного. Обміркуйте плани на майбутнє.

Астрологічний прогноз: 9 серпня 2014, субота.

14 місячна доба. Місяць у знаку Козерога/Водолія (друга чверть, росте).

Постарайтеся звільнитися від старого і непотрібного, важкого і нав’язливого – всього, що шкодило вам і вашим близьким, заважало рухатися вперед.

Пробачте недругів і відкрийте серце для любові – радять астрологи.

Сьогодні багато хто з нас зрозуміє, чи правильно говорив та діяв, чи рухався у потрібному напрямку, чи дуже помилявся.

Надзвичайно вдалий момент, щоб розкрити свої таланти, проявити творчу фантазію, розпочати якусь дуже важливу справу, зрештою змінити своє життя! Використайте свій щасливий шанс, адже наступного треба буде чекати цілий місяць!

Наближається Повний Місяць. А це висока ймовірність стресових ситуацій. Для одних Повня означає потужний поштовх вперед, для інших – час загострених почуттів, емоційних зривів, неадекватних вчинків та шалених пригод. Контролюйте себе в ці дні, а приплив сил та бажань спрямуйте в позитивне русло.

Гороскоп на тиждень 4 -10 серпня

В все ж не будьте занадто самовпевнені. Не намагайтеся надто відверто і грубо командувати, нав’язувати свою волю оточуючим - можете скривдити близьких людей та вірних друзів і соратників.

Подумайте, як поліпшити й зміцнити стосунки. Пробачте тих, хто вас засмутив, і будьте уважнішими до старшого покоління, особливо мам і бабусь.

Вечір присвятіть повноцінному відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на август 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами