Ми у Facebook
09.08.2014, 11:44

Про рівненський бурштин говоритимуть у Києві

Несанкціонований видобуток бурштину на Рівненщині та необхідність законодавчого врегулювання цього питання стануть темою прес-конференції, яка відбудеться 14 серпня в Києві.
Як повідомили з ВК "Наступ", у понеділок, 11 серпня 2014 року, о 11 год. 30 хв. в приміщенні прес-центру інформаційного агентства УНІАН відбудеться конференція «Бурштинова проблема: причини та шляхи вирішення». Основні питання, які обговорюватимуться учасниками конференції - несанкціонований видобуток бурштину на Рівненщині та необхідність законодавчого врегулювання цього питання. Учасники вимагатимуть від Кібеніту Міністрів України законодавчо врегулювати проблему видобутку бурштину на родовищах, які не мають промислового значення, а також реалізацію, зберігання, перевезення та обробку бурштину на території Рівненщини.

Сотник "Поліської Січі" закликає перед прийняттям закону про бурштин запитати людей [+Відео]

Також учасниками буде презентована власна програма щодо вирішення питання незаконного видобутку бурштину на Рівненщині.

"Бурштинова війна" на Рівненщині триває: очевидця "розборок" 9 травня намагались вбити [+Відео]

За повідомленням організаторів, у прес-конференції візьмуть участь: Руслан Секела, голова ВК «НАСТУП», Олександр Васильєв, голова ГО "Полісся", та Андрій Ведров, представник Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області. Зазначимо, що нещодавно Руслан Секела очолив Рівненську обласну організацію партії "Солідарність" Президента Петра Порошенка. А в помешкання Олександра Васильєва у Клесові нещодавно вночі кинули гранату.

ВІДЕО: Очевидець стрілянини на Сарненщині розповів, як усе було





На правах реклами