Ми у Facebook
13.08.2014, 19:11

Малюнок для військових: новий конкурс від "Рівненської газети"

Домовичок Кузя, герой дитячої сторінки "Рівненської газети", запрошує своїх юних друзів взяти участь у новому конкурсі - "Малюнок для військових".
"Привіт усім! Давненько ми вже з вами не спілкувалися, дітлахи. Ми знаємо, які зараз непрості часи переживає наша країна, але ми всі впевнені, що наші мужні воїни на обороні нашого миру мужньо борються за нашу Україну, - звертається до діток домовичок Кузя. - Друзі, я прошу вас теж долучитися до підтримки військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції. Намалюйте малюнок, напишіть вірш і надішліть або принесіть його на адресу редакції: 33000, м. Рівне, вул. Шкільна, 2, "Рівненська газета", для Домовичка Кузі або надішліть відскановані малюнки на електронну адресу: olia_r31@mail.ru чи gazeta.rv.ua@gmail.com. Ваші малюнки ми не тільки опублікуємо на сторінках "Рівненської газети", а й передамо військовим у зону АТО за допомогою благодійного фонду ""Руєвит", який підтримує наших хлопців на сході".

Рівнян запрошують на патріотичний флешмоб

А тим часом пропонуємо юним читачам переглянути малюнки їхніх ровесників, які вже виконали прекрасну місію – побажали миру та успіху нашим мужнім захисникам!









Учні Рівненщини підуть на навчання таки 1 вересня

Візьміть участь у новому конкурсі від "Рівненської газети" і Домовичка Кузі, підтримайте українських військовослужбовців!





На правах реклами