Ми у Facebook
13.08.2014, 14:29

У Луцьку скасували всі розважальні заходи на День міста

Луцький міський голова Микола Романюк ухвалив рішення скасувати всі розважальні заходи з нагоди Дня Незалежності та Дня міста.
Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook:

«Шановні лучани! Ми наближаємось до чергової річниці незалежності нашої держави. Україна і кожен із нас сьогодні переживає важкі випробування. Ось уже чотири місяці на Сході триває справжня війна. Луцький рахунок – вісім загиблих та десятки поранених. Але ми вистоїмо, ми справимось, переможемо і збережемо Україну єдиною!

У таких умовах я ухвалив рішення скасувати всі розважальні заходи, що планувались до Дня Незалежності та Дня міста.

Разом із цим, 23 серпня о 09:00 перед міською радою з нагоди Дня Державного Прапора України відбудеться урочисте підняття синьо-жовтого українського стягу.

24 серпня о 10:00 на Театральному майдані розпочнеться громадське віче з нагоди Дня Незалежності, яке завершиться вже традиційною акцією "Українська вишиванка".

Запрошую всіх лучан у вишитому вбранні 24 серпня 2014 року о 10:00 прийти на центральну площу міста і в день народження нашої держави продемонструвати єдність громади. Адже саме вишиванка, як прадавній символ нації, єднає українців правого та лівого берегів Дніпра, допомагає глибше поринути в нашу історичну пам’ять та в єдності впевнено крокувати в майбутнє.

Слава Україні!"

Тим часом міська влада Рівного просить громадян у святкові дні не запускати салюти та феєрверки.

Фото ВолиньPost





На правах реклами