Ми у Facebook
15.08.2014, 21:11

Життя без сексу стає звичкою?

Питання неоднозначне. Він начебто і є... Але при цьому створюється повне відчуття, що його немає…
Але ж ВОНА працює. ВІН — теж. Вранці секс замінюють яєчня, кава та бутерброди. Який вже тут секс: встали, помилися, поснідали... упс... вже і так на 15 хвилин спізнюєшся з виходом з дому!

Увечері сценарій той самий, але якщо зранку обличчя були сонні, то ввечері вони втомлені, а замість сніданку — вечеря, після якої хилить до сну. Замкнуте коло. А може, вам так зручніше? Адже з тих пір, як ви одружилися, ні в нього, ні в тебе не стало більше турбот. Вони просто стали іншими. Але тоді ви знаходили час одне для одного. А тепер — ні. Що ж сталося? Ви вже не цікавите одне одного як сексуальні партнери? Ні. Один з вас уже давно робить ЦЕ з іншим партнером? Ні. Хтось перемінив сексуальну орієнтацію? Слава Богу, ні. У чому ж справа? Хто винний у тому, що сімейне життя стало таким асексуальним?

Причаруй мене... або Жіночі секрети спілкування

Пропонують різноманітні способи виходу з цієї ситуації, щедро присмачені коментарями психологів, сексопатологів. У цілому, поради зводяться до наступного:

1.Якщо чоловік звик до дружини й почав нудьгувати, необхідно змінити імідж, і життя знову забуяє.

2.Якщо ваше сексуальне життя надто монотонне, слід привнести відтінок пікантності!

3.Оточи свою половинку увагою і турботою, покажи, що ти розумієш і підтримуєш її.


У першому випадку, якщо ви перефарбуєтеся з довговолосої блондинки в розпатлану брюнетку, то гарантую, чоловік вас не впізнає, а вранці, прокинувшись, у його очах побачите переляк і питання: “Хто це?!” Але через кілька днів він до вас звикне і скаже: "Якого би кольору ти не була, я все одно кохатиму тебе".

Чи все ми знаємо про чоловіків?

У другому випадку, якщо ви придбаєте скрипучий латексний корсет і наручники, то виявиться, що власна дружина в ролі чорної пані викликає в нормального чоловіка тільки здоровий сміх, а не дику пристрасть... Одне добре — чоловік точно замислиться про те, що спонукало його половинку до такого радикального кроку, і почне ставитись до неї більш уважно.

У третьому випадку, прийшовши з роботи, чоловік (дружина) буде приємно здивований (здивована) накритим столом, романтичними свічками й тихою музикою... Тільки от наївшись донесхочу, на секс сил не вистачить. Головне — не помилитися з кількістю їжі, а приємна легка атмосфера допоможе відпочити і спокійно поговорити про проблеми на роботі й не тільки.

Як стати успішною жінкою: поради рівнянкам

Після таких експериментів сексу, напевно, більше не стане, зате чоловік та дружина навчаться розуміти й цінувати одне одного. Найголовніше — не лінуватися, не відкладати на завтра те, що можна і треба зробити сьогодні! Секс — це як їжа! Отже, яєчню з кавою на сніданок ви встигли з’їсти, а ранковий секс, замість пробіжки, а?! Слабо?!

Посмішка дня

- Любий, мені наснилося, що ми займаємося коханням у космосі.
- Так? Фантастика! Подумати тільки - займаємося коханням!





На правах реклами