Ми у Facebook
15.08.2014, 17:14

Києво-Могилянська бізнес-школа - в Рівному! [+Відео]

Вже цієї осені Києво-Могилянська бізнес-школа починає серію навчальних програм, спеціально розроблених для бізнес-спільноти Рівненщини.
“Ми спостерігаємо зростання запитів та готовності серед місцевих підприємців до створення системного бізнесу та сприйняття серйозних концепцій розвитку управлінських компетенцій, власних компаній та, можливо, цілих регіонів відповідно до кращих світових стандартів. Майстер-клас Михайла Винницького, який у кінці квітня пройшов у рамках проекту “Smart Meetings”, - підтвердив це. Тож разом із командою “Smart People” восени ми проведемо дві навчальні програми”, - коментує керівник відділу програм управлінського розвитку Наталія Черепухіна.

ВІДЕО: майстер-клас Михайла Винницького у Рівному

17-18 жовтня відбудеться навчальна програма “Управління продажем” доктора економічної соціології Кембриджського університету, професора kmbs Михайла Винницького. В рамках цього модуля він розповість власникам компаній, директорам з маркетингу, директорам з продажів про сучасні підходи до стратегічного управління продажем в компанії та про побудову системного відділу продажу.

Михайло Винницький: «У головах українців сидить комплекс меншовартості!» [ІНТЕРВ'Ю]

Михайло Винницький під Smart Meetings у Рівному 29 квітня 2014 року
Михайло Винницький під Smart Meetings у Рівному 29 квітня 2014 року


А вже 14-15 листопада стартуватиме навчальний модуль “HR для перших осіб компаній” від лідера HR-напрямку kmbs, Ярослави Лоянич.

“Обговорюючи з kmbs навчальні модулі, ми орієнтувались на запити місцевого бізнесу та потреби компаній. Києво-Могилянська бізнес-школа володіє експертизою у створенні практичних навчальних програм, які якісно змінюють усталені підходи ведення бізнесу, а ми надаємо можливість навчатися у кращих фахівців країни, не виїжджаючи з Рівного. Сподіваємось, що отримані знання допоможуть реалізувати проривні стратегії місцевих компаній, які прагнуть стати лідерами українського та зарубіжних ринків. Всі учасники модулів після завершення навчання отримають сертифікати Києво-Могилянської бізнес школи”, - коментує лідер “Smart People” Тарас Комаренко.

Рівненські бізнесмени Леся та Михайло Корилкевичі - про джерела фінансування бізнесу [+ІНТЕРВ'Ю]

До слова, 10-14 вересня Києво-Могилянська бізнес-школа матиме виїзний модуль “Розвиток регіону через розвиток бізнесу” PMBA (президентської групи магістрів з ділового адміністрування), під час якого учасники програми спільно з місцевими підприємцями, політиками та громадськими діячами будуть працювати над стратегією розвитку Рівного.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ