Ми у Facebook
21.08.2014, 13:53

Рівненщина: завершився 6 етап Кубка Рівненської області з шахів-2014

Протягом 2 днів, 16 та17 серпня, в селищі Клесів Сарненського району відбувався 6 етап Кубка Рівненської області з шахів 2014 року «Полісся Бурштин», який пройшов за згідно швейцарської системи в 9 турів.
У змаганнях взяли участь шахісти з Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Сарненського районів та Рівного, а також гості з Львівської області. Загальна кількість учасників - 40 людей.

Як повідомляє Рівненська обласна федерація шахів, з результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем змагання став представник міста Рівне – Кохно Олександр, 2 місце у Шведзіцького Петра зі Львова, 3 місце у Лещишака Ігоря з Червонограда. Кращі інтелектуальні спортсмени отримали цінні призи та здобула бали в загальний залік Кубка області.



Після 6-х етапів обласної шахової серії Гран-Прі найбільшу кількість балів мають Кохно Олександр – 38, Петренко Олександр - 26, Боришкевич Роман – 24, Матвійчук Олександр –23 та Кудрик Андрій – 15 (всі з Рівного).



Всього в рамках кубкових змагань заплановано провести 11 турнірів в різних населених пунктах Рівненщини. Наступний подібний шаховий захід відбудеться 13-14 вересня у Кузнецовську з нагоди Дня міста.





На правах реклами