Ми у Facebook
22.08.2014, 10:02

Гощанські міліціонери вилучили близько кілограма марихуани

Вчора до Гощанського районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що у селі Бабин Гощанського району 21-річний Павло у будинку по місцю проживання чинить дебош відносно своєї сестри та в підсобному приміщенні господарства зберігає наркотичні речовини.

На дану подію негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час проведення огляду господарства працівники міліції виявили та вилучили речовину рослинного походження, ззовні схожу на рослини коноплі. Загальна вага вилученої речовини близько 1000 грамів. Переважна частина знаходилася на горищі літньої кухні. Крім того, вилучено саморобні засоби для вживання наркотичних речовин.



У Рівному рятувальники звільнили дитячий садочок від бджолиного рою

Павло пояснив, що зберігав коноплю для власного вживання без мети збуту. Молодик протягом року тричі притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення насильства у сім’ї.

Рівненщина: під час гасіння нічної пожежі вогнеборці виявили тіло господаря

- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, наркотичних засобів без мети збуту) та розпочато досудове розслідування, - підсумував виконуючий обов’язки начальника Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області Анатолій Цідилко. – Вилучену речовину направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.





На правах реклами