Ми у Facebook
29.08.2014, 07:50

Гороскоп на 29 серпня: знайти золоту середину

Відкладіть складні фінансові та професійні проблеми на більш сприятливі часи. А сьогодні займіться простором навколо себе і справами, які потребують негайного вирішення. І не забувайте про свою головну мету.
Астрологічний прогноз: 29 серпня 2014, п’ятниця.

5 місячна доба. Місяць у знаку Терезів (перша чверть, росте).

П'ятниця, особливо перша половина дня, сприяє терміновим організаційним та господарським справам, генеральному прибиранню, благоустрою, перестановкам вдома чи на робочому місці.

Будуть вдалі і порадують покупки - зокрема необхідні речі для дому, одяг та взуття на осінній сезон, овочі для консервування.

Розпочата вранці поїздка буде успішною. Але важливі юридичні питання, звернення до керівництва з фінансових питань краще перенести на кращі часи…

Гороскоп на тиждень 25 -31 серпня

До обіду можна встигнути чомусь навчитись, про щось домовитись. У цей період буде простіше контролювати свої емоції, слова та поведінку, переконати інших людей своїм ентузіазмом, вірою та натхненням.

Постарайтесь не тиснути на інших і не нав’язувати свої принципи. Не все так просто – сьогодні мусимо якось поєднувати біле і чорне, погане і хороше й шукати в усьому золоту серединку. І весь час пам`ятати про свою головну мету.

Друга половина дня сприяє різноманітним домашнім клопотам, збору урожаю на ділянці, або ж відпочинку із друзями та дітьми.

Вечір щедрий на приємні події та сюрпризи, можливі й шалені пристрасті, емоційна нестриманість, неадекватна поведінка. Остерігайтесь нетверезих агресивних людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на август 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ