Ми у Facebook
29.08.2014, 14:03

Ситуація на сході країни: карта АТО 29 серпня

Ситуація на сході країни станом на 12 годину 29 серпня 2014 року за даними РНБО України
Ситуація на фронті в перебігу дня продовжувала погіршуватися. Контрнаступ терористів і армії Російської Федерації зупинити не вдалося. Після падіння Новоазовська українські війська відійшли до Маріуполя. У місті та на його підступах зосереджена велика угруповання сил АТО.

Ситуація у Луганській та південних районах Донецької областей залишається складною. За безпосередньої підтримки Збройних сил РФ, терористи продовжують спроби контратакувати сили АТО та намагаються контролювати ситуацію у районах Іловайська, Амвросіївки, Старобешевого, Новоазовська на Донеччині.

Ситуація на сході країни: карта АТО 28 серпня

Протягом дня бойовики у в взаємодії з підрозділами військ РФ, відновили активні дії в районах Іловайська, Новосвітлівки, Хрящоватого, Новоазовська, та кургані Савур-Могила. Нарощуються угрупування на північному напрямку під Луганськом.

На південному напрямі надійшло підкріплення українським військовим. Зокрема, вони отримали протитанкове озброєння. Також тактичне угрупування «Кордон» розпочало заходи з охорони і оборони кордону по другому рубежу на напрямку Новоазовськ – Амвросіївка.

ВІДЕО: Бій на державному кордоні України [+Відео]






На правах реклами