Ми у Facebook
03.09.2014, 11:20

На Рівненщині вже 116 сімей економлять на комунпослугах

За правом на отримання компенсації за житлово-комунальні послуги звернулося 116 сімей Рівненщини. 45 родин вже користуються такими перевагами, повідомили в департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

Право на отримання компенсації мають сім’ї, загальний сукупний місячний прожитковий дохід яких нижчий, ніж прожитковий мінімум на родину.

Для оформлення компенсації потрібно звернутися до органу соцзахисту населення за місцем реєстрації із таким переліком документів: заява, довідка про склад зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, довідки про доходи кожної такої особи.

До уваги рівнян! В Україні вранці та ввечері відключатимуть світло

Разом з тим, одночасно із програмою компенсацій додаткових витрат на оплату комунпослуг продовжує діяти програма житлових субсидій.

Нагадаємо, що 1 липня 2014 року Уряд запровадив нову адресну програму для соціальної підтримки малозабезпечених сімей при оплаті комунальних послуг, в рамках якої таким сім'ям надається компенсація додаткових витрат, що виникли після підвищення цін і тарифів на природний газ та тепло.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ