Ми у Facebook
05.09.2014, 11:13

Історія кохання закінчилась страшною трагедією

На Рівненщині чоловік прив’язав свою дівчину до себе клейкою стрічкою, спочатку застосував електрошокер, а потім зробив постріл їй в обличчя з пневматичної зброї. Після чого вистрелив собі в голову.
Тривожне повідомлення надійшло до чергової частини Дубровицького РВ в перших числах вересня. Невідомий розповів, що поблизу мосту біля села Бережниця Дубровицького району, стоїть дівчина віком 19 років, на ній мокрий одяг та видно сліди крові. Працівники міліції, які прибули на місце вказане дозвонювачем, надали дівчині першу медичну допомогу та з’ясували, що мешкає вона в селі Полиці Володимирецького району.

Працівники міліції райвідділу крок за кроком встановили жахливі подробиці, які сталися з потерпілою. Зокрема, стало відомо, що 29–річний Олег, житель села Яринівка Сарненського району, другого вересня приїхав на водойму поблизу села Бережниця Дубровицького району, разом зі своєю коханою дівчиною 19–річною Анею. Там, після суперечки та обопільних звинувачень, на грунті ревнощів, Олег з’єднав свою руку з рукою коханої скотчем, завів її у водойму, приставив електрошокер до шиї, а потім вистрілив Ані в обличчя, після чого вистрілив собі в голову.

– На даний момент потерпіла перебуває в травматологічному відділенні Сарненської ЦРЛ з діагнозом: вогнепальне поранення правої щоки, контактний термічний опік 1–го ступеня лівої половини шиї, – повідомив начальник Дубровицького РВ підполковник міліції Сергій Родзін. – Тіло Олега міліціонери виявили на другий день після трагедії під час огляду місця події в озері "Бухта" поблизу с.Бережниця.

Молодик задушив, а потім підпалив рідного дядька

Як з’ясували слідчі в ході досудового розслідування, до трагедії молоді люди зустрічалися вже близько року. Олег часто розпочинав суперечки на ґрунті ревнощів. І, ось знову чергова суперечка, під час якої дівчина повідомила, що відносини між ними підтримуватися більше не можуть. Наступного дня, після слів коханої, в Олега, ніби затьмарився розум. Він силоміць забрав Аню до машини, та завіз в невідомому для неї напрямку. Вийшовши з автомобіля, чоловік повів дівчину в сторону озера, що неподалік села Бережниця. З собою Олег мав пістолет та електрошокер, які Аня помітила ще в автомобілі. Підійшовши до озера хлопець промовив до коханої: – «Я до цього підготувався заздалегідь». Після даних слів Олег показав підготовлену резинову камеру, ранець в якому були якісь тяжкі речі.

– Олег хотів близькості зі мною, але коли я йому відмовила то він розізлився та вдарив мене розрядом електричного струму з електрошокера, який був у нього, в область шиї з лівої сторони, – розповіла Аня.



На Рівненщині сільська рада роздавала землю, яка їй не належала

Після цього хлопець одягнув важкий ранець та почав прив’язувати клейкою стрічкою до себе Аню. Дівчина почала вириватися і тому Олег ще двічі вдарив її в область шиї електрострумом. Коли хлопець разом з коханою відплили від берегу на надувній камері, Олег дістав пістолет вистрілив в обличчя Ані та після цього вистрілив собі в голову, вони вдвох впали в озеро. Аня виявилася дуже сильною вона намагалася витягнути з озера не тільки себе, а й Олега, який був прив’язаний до неї стрічкою. Вибравшись зі «смертельних обіймів» дівчина пішла в напрямку шосе.

— Слідчим слідчого відділення Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області вказана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочате кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 15 (замах на вчинення злочину) частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник міліції Дубровицького РВ Сергій Родзін.





На правах реклами