Ми у Facebook
06.09.2014, 14:00

На «Рівне 1» тривають кастинги та телепроби ведучих

На Першому Місцевому триває кастинг телеведучих. Кожна дівчина, яка досягнула 18-річчя, може спробувати себе у ролі ведучої.
Для того, аби взяти участь у телепробах, необхідно заповнити анкету. Вже десятку кращих та найяскравіших претендентів обере редакція телекомпанії та читачі сайту Rivne1.tv.

Два кастинги вже позаду. До студії Рівне 1 завітало чимало красунь, які намагалися довести, що вони найкращі, та підкорити своєю яскравою зовнішністю.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КАСТИНГУ

На перший кастинг було запрошено 9 яскравих претенденток, які обрало керівництво телекомпанії. Дівчата на телевізійних пробах мали змогу спробувати себе у ролі ведучих новин та вітальної програми.

На Першому місцевому стартував новий дитячий проект «Дитяча телестудія Рівне 1»

Вже на другі спроби запрошено 15 юних красунь. Однак, лише одна дівчина зуміла завоювати до себе прихильність та вибороти шанс- стати ведучою вітальної програми «Вітаємо вас». Тепер Наталія Левчук своїм милозвучним голосом дарує вітання жителям Рівненщини та сусіднім областям.



Школа універсального журналіста в Рівному: історія успіху і новий набір!

Дівчата, які були запрошені на телепроби, не всі одразу можуть стати телевізійними ведучими, однак спробувати свої сили варто та не зупинятися на досягнутому.

Тому телеканал Рівне 1 запрошує юних, цікавих, неординарних особистостей на третій вересневий кастинг.

Чекаємо ваших заявок!





На правах реклами