Ми у Facebook
10.09.2014, 10:05

Рівняни проти Ice Bucket Challenge [НОВЕ У БЛОГАХ]

Весь світ, зокрема й Україну, охопив стадний синдром Ice Bucket Challenge. Налаштувавши свій мозковий приймач на загальну хвилю, люди коригують свої думки під переважну точку зору і слухняно йдуть за більшістю.
Беруть відро чи тазик крижаної води, добавляють льоду і вишкіривши зуби обливаюсь себе. Одні слухняно це роблять вже тому, що це роблять всі - неважливо яка ціль флешмобу і правильність його виконання. Роблять це у якості самовираження і самозахисту. Роблять, щоб бути як усі! Другі - «по приколу». А треті - з ціллю благодійності, наче не можна пожертвувати гроші на АТО без включеної камери та спектаклю.

Ректор Національного університету "Острозька академія" прийняв виклик в акції Ice Bucket Challenge

Вчора я отримав, так званий виклик від свого кума, якого «заразив» наш спільний знайомий. Офіційно заявляю: «Я ВІДМОВЛЯЮСЬ ВІД УЧАСТІ В ФЛЕШМОБІ!!!». Чому?! Прийнявши виклик я тим самим підкорився би чужій думці, визнав би її більш розумною, ніж власну. Кожне рішення потрібно правильно оцінити. Що мені дасть обливання водою? Задоволення я не отримаю. «Прикола» в цьому я не бачу. А благодійником для АТО бути не в змозі, оскільки моя сім`я також багато в чому має потребу.

Міському голові Рівного передали естафету в акції Ice Bucket Challenge


ЧИТАТИ ПРОДОВЖЕННЯ





На правах реклами