Ми у Facebook
12.09.2014, 10:19

На Рівненщині директор не виплатив 123 працівникам заробітну плату

Органи прокуратури Рівненщини продовжують виявляти та реагувати на факти умисної невиплати керівниками підприємств, установ, організацій заробітної плати працівникам.
Про це повідомили у прес-службі прокуратури Рівненської області.

Так, прокурор Рівненського району встановив, що керівник одного із товариств, яке спеціалізується на вирощуванні та реалізації насіння овочевих культур, умисно не виплатив у період з червня по липень 2014 року 123 робітникам зарплату. Загальна сума боргу перед підлеглими склала 161 тис. грн.

Нетверезий рівнянин влаштував погром у супермаркеті, бо не вистачило грошей на іграшку

За цим фактом прокуратурою району 3 вересня 2014 року розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 175 КК України (безпідставна невиплата заробітної плати).

З метою відшкодування вказаної заборгованості та негайного усунення порушень законодавства про оплату праці керівнику товариства прокурором внесено подання.

На Рівненщині під час реконструкції перинатального центру вкрали 1,6 млн грн

Органи прокуратури Рівненської області приділяють постійну увагу захисту прав працівників краю на своєчасну винагороду за працю. На вимогу та за втручання прокуратури у 2014 році людям вже виплачено 2,1 млн грн. заборгованої заробітної плати.

Цілеспрямована робота прокурорів на зазначеному напрямі продовжується.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ