Ми у Facebook
16.09.2014, 13:00

На Рівненщині тривають заміни у складі ОВК

Центральна виборча комісія прийняла постанову про зміни у складі двох окружних виборчих комісій на Рівненщині.
На ОВК 155-го округу з центром у м. Дубровиця замінили секретаря комісії – свої повноваження склав Конончук Олександр Володимирович, поданий від партії Політичне об’єднання «Рідна Вітчизна». До виконання роботи приступила Криворучко Антоніна Петрівна.

Окрім того замінено члена комісії Білан Олександра Георгійовича, представника Партії Зелених України. Замість нього до виконання повноважень приступив Білан Олександр Олександрович.

Також відбулись заміни у складі ОВК № 154. З головою визначилась Політична партія «Правий Сектор». Замість Людмили Аркадіївни Кловальчук до виконання обов’язків на посаді голови ОВК 154-го округу з 12 вересня приступив Дзюбак Єгор Филимонович. Це не перший досвід п. Єгора у роботі окружної комісії. На виборах Президента України у 2014 році він був членом ОВК від кандидата Петра Порошенка.

Нагадаємо,що Людмила Ковальчук відвідала лише друге засідання ОВК, під час якого прийняла присягу. Проте, як повідомив спостерігачу Громадянської мережі ОПОРА представник від Політичної партії «Правий Сектор» Яков’юк Юрій Андрійович, їхня партія взагалі не подавала цієї кандидатури, і її прізвище вони вперше чують. У організації першого засідання ОВК 154-го округу брала участь Оксана Панькевич, яка, за її словами, мала очолити роботу комісії.

Відбулась заміна і по квоті Партії Регіонів, замість Цапенко Раїси Іванівни, членом ОВК став Скаковський Валерій Леонтійович, що на попередніх президентських виборах працював у складі комісії від кандидата на посаду президента України Сергія Тігіпка.

Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА і надалі відслідковуватимуть будь які ротації у складі окружних виборчих комісій Рівненщини.

ГМ «ОПОРА»





На правах реклами