Ми у Facebook
20.09.2014, 17:05

Секс на першому побаченні. Це правильно?

Чи правильно одразу піддаватися емоціям та фізичному потягу до людини, яку ти зовсім не знаєш? В принципі, сексуальна революція спростила погляд на багато речей. Вас точно ніхто не засудить за ніч бурхливого кохання, якщо про це ніхто не дізнається.
І вирішувати саме тобі.

У жінок сумніви виникають, коли не хочеться здатися занадто доступною, або коли зовсім не налаштована на секс і побоюєшся сказати "ні”. А чоловіки... Рідко коли пердставники чоловічої статі відмовляться від такого задоволення.

ЖІНКА

Є маса способів, як відмовити чоловіку і не образити його, якщо ти не хочеш швидкого зближення. Будь-який адекватний і нормальний чоловік зрозуміє тебе і не буде наполягати. Якщо з його боку є симпатія до тебе, то він нікуди не дінеться, почувши твоє перше "ні”. Але якщо він налаштований тільки на секс, тоді хай шукає більш легку здобич.



З іншого боку, ти хочеш чоловіка, він хоче тебе - навіщо відмовляти собі в задоволенні? Жінкам секс необхідний не менше, ніж чоловікам. Відчувати себе привабливими і бажаними - хіба погано?

Причин погодитися на секс у перший же вечір у тебе може бути багато, чи то відсутність сексу протягом тривалого часу, чи сильний потяг до конкретної людини. Просто ти повинна бути впевнена в своєму рішенні. Не забивай собі голову думками "що можуть подумати про мене інші”, або "що Він подумає про мене”. Це твоє життя, ти сама пишеш свою історію.

Думка рівнянки:
Вважаю секс на першому побаченні зайвим. Для більшості дівчат психологічно важливо довіряти людині, з якою вони мають секс, а за дві години побачення важко розібратись, воно, чи не воно. Секс приносить найбільшу втіху, коли він між справді закоханими людьми, тоді він дарує відчуття щастя і задоволення життям. А якщо розглядати секс як засіб підтримувати здоровим свій організм, то існують інші відомі і дієві методи. До того ж, у такому разі, це не треба називати побаченням!

ЧОЛОВІК

Чоловіки, як і більшість жінок, у питаннях сексу на першому побаченні діляться на дві категорії: ті, хто заздалегідь налаштований тільки на "фізичне тертя”, і ті, які не виключають, що швидкість дій цілком може стати початком тривалих і щасливих відносин.



Представники першої категорії одразу дають зрозуміти, що їм потрібно, не витрачаючи час на довгі розмови. Зустрічаючись з такими чоловіками, не чекайте від них історії з щасливим продовженням. Для таких чоловіків секс на першому побаченні і секс на одну ніч – запорука успіху.

Представники другої категорії спокійно ставляться до сексу в перший вечір побачення: буде близькість – це добре, не буде – теж добре, значить, ще не час. Звичайно, навряд чи вони відмовляться від сексу, якщо буде така можливість, але, можливо, не потрібно поспішати з цим? Багато чоловіків, які чують "запрошення” від дівчини на першому побачені, різко втрачають інтерес до неї.

Думка рівнянина:
Займатися сексом – це природний і прекрасний процес. Але прийнято вважати, що для того, аби спаруватися з жінкою, чоловік повинен зводити її в кіно, купити морозиво і сказати пару приємних слів про колір її очей та іншу подібну нісенітницю. Я проти такого. Навіщо цей цирк, якщо жінка однаково хоче того ж, що і ми? Наше суспільство і так переповнене стереотипами та хибними переконаннями. Тож раджу не гаяти час на дурниці й одразу займатися справою. І головне – користуйтеся запобіжними засобами під час сексу! У наш час небезпечно засовувати свою кісточку у різноманітні фарби...


ДУМКА СЕКСОПАТОЛОГА

Для жінки, особливо молодої жінки, дуже важливо, як відреагує суспільство на її вчинок. І в більшості вона керується тими моральними нормами, які прийняті в певному суспільстві, в якому вона знаходиться. Проблема в тому, як їй реагувати на це все: чи бути сучасною, і робити, як робить молодь, чи бути правильною, і піддаватися усталеним морально-етичним нормам. Важливо прийняти те рішення, яке буде для вас правильним. Прислухайтесь до себе, подумайте, як ви ставитесь до людини, з якою у вас побачення, слухайте своє серце, яке не обдурить вас, і скажіть те, що відчуваєте.

ДУМКА АВТОРА

Я ніколи не був прихильником сексу на першому побаченні. Я повністю згоден з тим, що чим раніше цей процес розпочнеться, тим швидше закінчиться інтерес до жінки. Має пройти певний часовий період, щоб бути впевненим з ким, як і для чого. З певного досвіду можу сказати, що простий секс і заняття коханням – це зовсім різні речі. Коли ти любиш людину душею, то фізичне кохання просто неперевершене.

ПИТАННЯ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ:
ЯК ВИ СТАВИТЕСЬ ДО СЕКСУ НА ПЕРШОМУ ПОБАЧЕННІ, ЧИ ПРАВИЛЬНО ЦЕ? ВАШ ДОСВІД.


ТЕМА ДО СТАТТІ: Таємничі та заборонені методи Адама і Єви





На правах реклами