Ми у Facebook
20.09.2014, 18:03

Втрати армії за весь час АТО можуть становити 2 тис. осіб

Загальні втрати українських силовиків під час проведення антитерористичної операції з середини травня можуть скласти близько 2 тис. осіб.
Про це повідомив в ефірі програми "Шустер Live" на "Першому національному" замглави Дніпропетровської обласної державної адміністрації Святослав Олійник, пише "Українська правда"

"Нами проведено розслідування, в результаті якого ми нарахували 1336 судово-медичних експертиз загиблих, проведених в Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській та Донецькій областях", - сказав він.

Заступник глави Дніпропетровської облдержадміністрації уточнив, що мова йде про особовий склад Збройних сил України, добровольчих батальйонів і спецбатальйони МВС.

Ситуація на сході країни: карта АТО станом на 19 вересня

Крім того, за словами Олійника, пошукові групи нині проводять розшук та збір тіл загиблих в районі Старобешеве, Амвросіївки, Іловайська та Саур-Могили. За його оцінками, загальна кількість зібраних тіл може досягти 500-600.
Олійник також підкреслив, що втрати бойовиків і російських військовослужбовців "не менші, а, швидше за все, більші".

Він також не зміг назвати кількість загиблих серед цивільного населення, зазначивши лише, що "деякі населені пункти в Донецькій та Луганській областях повністю зруйновані і, фактично, припинили своє існування".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ