Ми у Facebook
19.09.2014, 23:13

Ситуація на сході країни: карта АТО станом на 19 вересня

Інформація про ситуацію на сході України за даними РНБО України. Так, станом на 19 вересня наші військові втратили контроль над територією у районі населених пунктів Червона Поляна - Лутугнине - Сабівка - Слов'яносербськ - Щастя - Первомайськ.
- Приблизні розміри втраченої території дорівнюють біля 50 кілометрів у глибину на фронті до 40 кілометрів. Слід зазначити, що у сьогоднішньому традиційному звіті РНБО ніяк не прокоментували цю подію. Судячи з мапи та інформації від бійців батальйону «Айдар», які повідомили про обстріли бойовиками міста Щастя, межа підконтрольної території зараз знаходиться на річці Казений Торець, - повідомляє tsn.ua.

В Україні найближчим часом пройде загальна військово-медична мобілізація

Запеклі бої далі тривають в районі Донецька (Красногорівка, Мар'їнка, Авдіївка). Також зіткнення із сепаратистами йдуть біля населених пунктів Пантелеймонівка, Дебальцеве, Комсомольськ та Тельманове Донецької області.

У Луганській області активні бойові дії відбуваються поблизу Первомайська, Слов'яносербська, Станиці Луганської, Дмитрівки, а також Новосвітлівки, де ще вчора не були позначені бойові дії.

Для збільшення натисніть на зображення.






На правах реклами