Ми у Facebook
23.09.2014, 17:00

На Рівненщині освятили пам'ятний знак на честь Пресвятої Богородиці [+Фото]

21 вересня 2014 року, на свято Різдва Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон освятив пам’ятний знак на честь Пресвятої Богородиці.
Владиці співслужили: секретар єпархії протоієрей Сергій Лучанін, старший священик Свято-Покровського кафедрального собору м. Рівне протоієрей Роман Довбета, настоятель Свято-Преображенського храму смт Оржів протоієрей Петро Горобюк, настоятель Свято-Георгіївського храму с. Грабів протоієрей Юрій Борсук та протодиякон Сергій Кульчинський.

Патріарх Філарет: «Ми нікого силою у Київський патріархат не заганяємо»

По завершенні чину освячення архіпастир звернувся до присутніх з повчальним словом, в якому наголосив: «Освячення пам’ятного знаку на честь Богородиці – це дуже важлива і добра справа, оскільки тепер кожен буде мати можливість у молитві звернутись до Пресвятої Владичиці, а Вона як скора Заступниця перед Спасом буде Покровителькою всім нам».

Також архієпископ Іларіон вручив Мирону Львовичу Чернецькому та його дружині Лілії Петрівні Архієрейську благословенну грамоту.





Прес-служба Рівненської єпархії

Фото: Анатолій Мізерний





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ