Ми у Facebook
24.09.2014, 19:56

Новини з фронту: бойовики стріляють з автоматичних гранатометів та хочуть захопити міст в місті Щастя

- Бойовики в районі міста Щастя за будь-яку ціну хочуть захопити міст та ведуть обстріл позицій військ ОК «Північ» з АГС, - повідомляє прес-служба оперативного командування «Північ».
В районі міста Щастя, о 15.40 24 версня бойовики розпочали обстріл одного з підрозділів військ оперативного командування «Північ», який здійснює охорону мосту через річку Сіверський Донець з автоматичних гранатометів.

Бандитські угрупування за будь-яку ціну хочуть захопити міст, який має стратегічне значення на ділянці дороги через річку на маршруті від Щастя до Луганська. На даний час обстріл закінчився, серед особового складу та техніки військ оперативного командування «Північ» втрат немає.

Новини з фронту: рівненських військових обстрілюють з мінометів

Впродовж доби, 24 вересня, сили АТО продовжують успішний наступ на позиції терористів в районах населених пунктів Новосвітлівка, Хрящувате, Маломиколаївка, Іллірія. Залишається напруженою ситуація в районі населеного пункту Станиця Луганська, де терористи накопичили живу силу і техніку і не припиняють спроб повернути втрачені позиції.






На правах реклами