Ми у Facebook
31.12.2014, 15:50

Передбачення і пророцтва на 2015 рік

Людей завжди цікавило, що станеться в майбутньому, які події чекають їх і до чого готуватися, тому в цій статті ми дізнаємося, якими будуть передбачення і пророцтва на 2015 рік від відомих віщунів та астрологів.
Відразу зазначимо, що передбачення, представлені в статті це не вирок, тому лякатися не варто, та все ж будемо вірити, що новий 2015 рік буде для нас з Вами вдалим.

Почнемо ж ми з не дуже позитивних прогнозів на 2015 р., так наприклад, український учений та пророк Чмихов пророкує, що так як 2015 рік Кози (Вівці) припадає на кінець 9576-річного циклу, то це може призвести до загибелі цивілізації. Ну що ж, подивимося, наскільки такі пророцтва будуть правдивими, адже кінець світу вже навіть на нашому віку передбачали різні астрологи не раз.

На небі з`явилися «жидівські кучки». Що це означає?


Передбачення на 2015 рік від Павла Глоби говорять про те, що в 2015 році почнуться зміни влади в Росії, закінчиться епоха олігархії, що призведе в майбутньому до розквіту РФ. А для США почнуться важкі часи, економіка цієї країни почне валитися, що призведе до знецінення долара і його повного обвалу.

А депресія нехай шукає собі інших “клієнтів”!


Передбачення ж Нострадамуса будуть досить оптимістичні, для світової енергетики 2015 рік Кози стане вирішально важливим, так як, сонячна енергетика вийде на новий рівень, створяться нові, дешеві сонячні батареї, які будуть до того ж досить надійними та ефективними. Це дозволить пом’якшити різницю в рівнях економічного розвитку різних країн і континентів, що дозволить вирішити конфлікти між різними країнами.

Ці пророцтва на 2015 р. досить правдиві, так як вчені досить близькі до того, щоб відправити свої нові розробки в масове споживання, що мають зробити переворот в енергетиці.

Джерело: 2015rik.com.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ