Ми у Facebook
29.09.2014, 13:14

Ремонтники з Рівненщини забезпечують озброєнням військових у зоні АТО

Ремонтна військова частина, що на Рівненщині, за період антитерористичної операції на сході України відновила та передала до районів виконання завдань понад 120 одиниць озброєння і військової техніки, ще близько 30 одиниць готується до відправки.
- Ми ставимо на колеса ту техніку, що сьогодні найбільш затребувана у військах, і в найкоротші строки відправляємо її нашим героям в зону АТО, - зазначив командир ремонтної військової частини. – Зокрема, ми забезпечили визначені підрозділи зенітними установками ЗУ-23, 152-мм гаубицями Мста-Б 2А65, протитанковими керованими ракетними комплексами «Конкурс», батальйонними 120-мм мінометами, які входять до комплексу «Сані», дивізіонними артилерійськими ремонтними майстернями ДАРМ та стрілецькою зброєю.



Терористи підбили український БТР: 7 загиблих, 9 поранених

Військові ремонтники забезпечили бійців антитерористичної операції автоматами, пістолетами, кулеметами, гранатометами тощо. Для цього із зберігання було знято та проведено обслуговування близько 100 000 одиниць стрілецької зброї. Також, до районів виконання завдань було відправлено до 150 тонн запасних інструментів і приладів. А днями з Рівненщини до бойових підрозділів вирушать близько 30 самохідних артилерійських установок «Гвоздика» 2С1.



Про це повідомив майор Олександр Гайн із регіонального медіа-центру Міноборони України.



Рівненським бійцям найбільше потрібні теплі речі

- Спільно із технікою завдання виконує і наш особовий склад, - додав командир частини. – Офіцери і контрактники супроводжують колони, слідкують, щоб техніка працювала справно, не підводила в бою. Ми робимо усе можливе, аби підрозділи не відчували брак озброєння і військової техніки, посилили власну обороноздатність та стояли надійним щитом суверенітету і територіальної цілісності України.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ