Ми у Facebook
03.10.2014, 11:21

Рівненщина: за добу вогонь забрав життя двох людей

За добу з 2 жовтня до 07.00 п'ятниці, 3 жовтня, на території Рівненської області сталося п'ять пожеж. На двох загинуло двоє людей.
Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Зокрема, о 15.00 у селі Осова Дубровицького району вогонь знищив стіг соломи вагою 2 тонни. О 17.00 у с. Грабунь Рокитнівського району згоріла дровітня з 20 кубометрами дров.

А три вечірні та нічні пожежі, ймовірно, сталися через необережність при палінні у приміщенні й, на жаль, дві з них забрали життя двох людей.

Так, о 21.50 у м. Острог на вул. Мануїльського вогонь знищив ліжко, матрац в кімнаті однокімнатної квартири. Попередня причина: необережність при палінні власника.

О 23.00 у с. Локниця Зарічненського району згоріли покриття, перекриття, речі домашнього вжитку в цегляному житловому будинку, прибудована господарська будівля (дерев’яна, крита шифером, розміром 2 х 2 м). На місці пожежі виявлено мертве тіло господаря. Зі слів односельчан, безробітний чоловік проживав сам та частенько палив цигарки в оселі. Найбільш ймовірно, що саме така банальна необережність 53-річного чоловіка та байдужість до власної безпеки призвела до виникнення пожежі, в результаті якої господар поплатився власним життям, зазначають фахівці ГУ ДСНС України в області.

О 02.30 у с. Степангород Володимирецького району вогнем пошкоджено дві кімнати, перекриття житлового будинку (дерев’яний обкладений цеглою, критий шифером, розміром 10 х 8м). На місці пожежі виявлено мертве тіло сина господаря. Причина та збитки наразі встановлюються.

Нагадаємо, кілька днів тому на пожежі у 9-поверхівці в Кузнецовську через необережність під час куріння згоріли двоє чоловіків.






На правах реклами