Ми у Facebook
03.10.2014, 17:00

Новини АТО: тривають безперервні бої за Донецький аеропорт

Українські військові, які утримують аеропорт в Донецьку, тільки за п’ятницю, 3 жовтня, відбили три спроби штурмів з використанням танків та зенітних установок.
"У четвер, 2 жовтня, українські воїни двічі відбивали атаки бандитів та російських найманців, які рухались під прикриттям танків та вогню із зенітних установок. Українська розвідка зафіксувала прибуття в цей район значних сил бронетехніки, важкої артилерії та особового складу", - повідомив Інформаційно-аналітичний центр РНБО.

За інформацією, яку оприлюднив сьогодні, 3 жовтня, на брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру РНБОУ Андрій Лисенко, для повітряної розвідки та коригування вогню росіяни перекинули під аеропорт підрозділ безпілотників, якими керують російські спеціалісти.



Донецький аеропорт наразі контролюють сили АТО. Позиції для оборони цього об’єкту посилено, проведено часткову ротацію особового складу та техніки. Наші військові повністю готові відбити штурм терористів, повідомив речник РНБО.

Як виглядає розбомблений аеропорт Донецька сьогодні [+ФОТО]

"Бойовики заявляють про те, що вони 90%, а то й усі 100%, донецького аеропорту захопили - це все маячня і брехня. Старий, новий термінали, спостережна вишка - все це під нашим контролем", - заявив прес-офіцер АТО Владислав Селезньов, коментуючи сьогоднішні повідомлення на сепаратистських ресурсах про повне захоплення донецького аеропорту.

За його словами, у результаті сьогоднішніх атак було поранено трьох захисників аеропорту. Бойовики понесли значні втрати, однак їх кількість встановити складно.

Речник АТО також повідомив, що в аеропорту Донецька проведено ротацію особового складу, туди заведено "потрібну техніку".

Фото: expres.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ