Ми у Facebook
10.10.2014, 09:14

На Рівненщині два нові кандидати в нардепи

Центральна виборча комісія продовжує реєстрацію кандидатів у народні депутати. Так, на Рівненщині зареєстрували ще двох.
Центральна виборча комісія відповідно до Постанови Вищого адміністративного суду України зареєструвала ще двох кандидатів у нардепи від Рівненщини.

- Це Карабут Світлана Анатоліївна та Українчук Любов Іванівна. Обидві жінки будуть кандидатами в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 156 на позачергових виборах 26 жовтня 2014 року, - повідомляє Святослав Дубов з інформаційного відділу РОГО КВУ.

Мажоритарники від Рівненщини: повний список кандидатів у нардепи

Карабут Світлана Анатоліївна, народилася 23 лютого 1979 року в селі Стрілкове Генічеського району Херсонської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Компанія "Роял-груп", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Українчук Любов Іванівна, народилася 29 вересня 1958 року в місті Броди Львівської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, фермерське господарство "Полунична Магія", член Політичної партії "ПРАВИЙ СЕКТОР", проживає в місті Рівному, судимість відсутня, самовисування.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ