Ми у Facebook
10.10.2014, 17:39

Юрій Кічатий - сильний українець

Юрій Кічатий – із тих людей, які знають життя місцевих громад Рівненщини не з газетних статей чи мітингових гасел. Бо пройшов шлях від інженера до народного депутата України, голови Рівненської обласної ради.
Працював на виробництві, займався підприємницькою діяльністю, обіймав керівні посади в органах виконавчої влади, не раз представляв інтереси земляків у районній та обласній радах, відстоював інтереси Рівненщини у парламенті.

Це – одна сторона особистості Юрія Святославовича. Але не можна не зазначити, що Юрій Кічатий ще й брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, а у розпал політичного протистояння взимку нинішнього року прийняв непросте і мужнє рішення – піти добровільно у відставку з посади голови обласної ради заради того, аби в області не нагніталась конфронтація і, борони, Боже, не пролилася кров людей.

Олексій Кособуцький - політик, який говорить непопулярні речі


Шалений тиск і високий градус політичних пристрастей не могли не позначитись на здоров'ї Юрія Кічатого – він зліг з тяжкою хворобою, отримав другу групу інвалідності. Причому лікарі одразу застерегли: про активне політичне життя забудьте! Але не був би Юрій Святославович сам собою, якби після пережитого не піднявся й не пішов далі, разом із перевіреною часом командою друзів та однодумців. І партію, в якій прагне бути корисним своїм землякам, обрав з підходящою назвою – "Сильна Україна".

– Мені імпонує те, що в нашій партії сильна команда та сильний лідер, – пояснює Юрій Кічатий. – "Єдина команда" – це мій життєвий девіз, а нині в лавах нашої партії згуртувалась саме потужна команда, команда однодумців, людей конкретних справ. У такій команді прагну бути корисним громаді Рівненщини, на благо якої працюю все своє життя.

А здобутки Юрія Кічатого оцінені не лише простими людьми, які поважають його за добрі справи для Рівненщини, а й державою: він нагороджений орденом "За заслуги", медаллю "Захисник Вітчизни", Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

Богдан Масовець - перспективний молодий лідер


– Мир, економічні реформи, соціальний захист людей, децентралізація влади – це принципи, які лежать в основі програми нашої команди, це те, що об'єднує людей в усіх куточках держави і здатне зробити нашу Україну справді сильною, – переконаний Юрій Кічатий.





На правах реклами