Ми у Facebook
12.10.2014, 11:01

Українців можуть відправляти за свій рахунок на невизначений термін

Така перспектива може стати реальністю для усіх громадян України. Президент Петро Порошенко підписав зміни до Закону України “Про Державний бюджет України на 2014 рік”.
Саме у цих змінах до закону вказано, що керівник може відправити підлеглих у відпустку без збереження заробітної плати у невизначений термін.

До уваги водіїв: з 1 жовтня на заміських дорогах авто зобов’язані рухатися з увімкненими фарами в день

Як пояснює dinai.com, в остаточному варіанті закону можна дозволити керівникам усіх установ та підприємств, що отримують кошти з бюджету, без згоди та попередження працівників встановлювати для них режим роботи на умовах неповного робочого часу та надавати відпустки без збереження заробітної плати на визначений цими керівниками термін.

Коли переходимо на зимовий час

Відповідні права надано лише керівникам центральних органів виконавчої влади, які здійснюють контроль та нагляд у відповідних галузях і сферах, та центральних органів виконавчої влади, виконання функцій яких можуть здійснювати відповідні міністерства. З метою забезпечення скорочення видатків вони мають також здійснити заходи щодо оптимізації штатної чисельності працівників, зменшення або скасування стимулюючих виплат, підвищень посадових окладів, зменшення надбавок і доплат, які встановлені у граничних розмірах, переглянути укладені договори на придбання товарів, робіт, послуг.

Більше про зміни до Державного бюджету - zakon4.rada.gov.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ