Ми у Facebook
12.10.2014, 19:01

На Рівненщині поширюють провокаційні листівки проти УПЦ МП [+Фото]

Фото листівок із закликом до насильства щодо священослужителів УПЦ МП, про провокаційність яких уже офіційно заявила Київська патріархія, з'явились у мережі Фейсбук.
Із тексту на світлині, який оприлюднила у Фейсбук 12 жовтня користувач Галина Гнатюк, видно, що подібний витвір пропаганди адресований вірянам Острозького району.

На Рівненщині російські спецслужби готують провокації



Нагадаємо: з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета Прес-центр Київської Патріархії офіційно заявив, що Київський Патріархат не причетний до підготовки та можливого вчинення силових дій щодо Києво-Печерської Лаври, храмів та духовенства Московського Патріархату в Україні, не має жодного відношення до виготовлення і розповсюдження листівок із закликами до насильства проти священиків та храмів Московського Патріархату. "Закликаємо всіх наших вірних і прихильників в жодному разі не брати участі у підготовці та проведенні насильницьких дій проти духовенства і храмів Московського Патріархату, в тому числі в тих, які плануються агентами російських спецслужб на 14 жовтня. Також закликаємо державну владу звернути увагу на підготовку до цих провокацій та не допустити їхнього втілення в життя", - наголошується у заяві прес-центру Київської патріархії.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ