Ми у Facebook
14.10.2014, 12:10

Рівняни забезпечують стабільні надходження ЄСВ

У Державній податковій інспекції у м.Рівному на обліку перебуває 14 081 платник єдиного соціального внеску (з них 3 203 – юридичні особи). Ними за 9 місяців 2014 року сплачено 871,2 млн грн ЄСВ.
Варто відзначити, що завдяки поширенню електронних сервісів зростає число тих, хто подає звітність з цього внеску через Інтернет. Наразі 80 % міських платників ЄСВ користуються «електронкою».

Принагідно нагадаємо, що віднедавна на веб-порталі Державної фіскальної служби України працює новий онлайн-сервіс «Реєстр страхувальників», завдяки якому платники єдиного внеску можуть оперативно отримати дані про взяття на облік, реєстраційний номер платника єдиного внеску та його клас професійного ризику виробництва. Для отримання інформації з Реєстру досить знати ім`я, прізвище та по батькові платника, його податковий номер або серію та номер паспорта.

Нагадаємо також, що консультації з питань застосування законодавств щодо ЄСВ можна отримати у Центрі обслуговування платників податків при ДПІ у м. Рівному та за телефоном 692-636. Можна також скористатись Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом, який знаходиться за адресою http://zir.minrd.gov.ua.





На правах реклами