Ми у Facebook
15.10.2014, 15:01

Рівняни, які вперше зареєстрували транспорт, мають сплатити збір

Платниками збору за першу реєстрацію транспортних засобів є особи, які здійснюють їх першу реєстрацію в Україні.
Як повідомляє ДПІ у Рівному, юридичні особи в десятиденний строк після першої реєстрації в Україні транспортних засобів зобов’язані подати до органів Фіскальної служби за місцем свого знаходження та за місцем реєстрації транспортного засобу розрахунок суми збору за такі транспортні засоби. До розрахунку обов’язково додаються копії реєстраційних документів, завірені відповідним уповноваженим державним органом України, який проводив таку реєстрацію. Форма Розрахунку суми збору за першу реєстрацію транспортних засобів затверджена наказом Міністерства доходів і зборів України від 05.12.2013 р. № 767.

Сплачувати збір треба перед проведенням першої реєстрації в Україні транспортних засобів, тобто платники збору зобов'язані при першій реєстрації в Україні пред'являти квитанції або платіжні доручення про сплату збору з відміткою банку про дату виконання платіжного доручення, а платники, звільнені від сплати збору - відповідний документ, що дає право на користування такими пільгами.

Зазначимо, що з початку поточного року рівненські платники податків сплатили більше 4613 тис. грн. збору за першу реєстрацію транспортних засобів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ