Ми у Facebook
17.10.2014, 16:31

Подробиці замінування залізничного вокзалу у Рівному

Сьогодні, 17 жовтня, о 13.42 годині в довідкове бюро станції міста Рівне надійшов дзвінок від невідомого про те, що приміщення вокзалу заміноване.
Як повідомили у СЗГ УМВС України в Рівненській області, на місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група, експерти вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Рівненській області, кінологи, медики, рятувальники та співробітники МНС.

Відомо, що з приміщення вокзалу були негайно евакуйовані близько 60 пасажирів та 24 чоловіки персоналу. Після ретельного обстеження приміщення та прилеглої території вокзалу, не було виявлено нічого підозрюваного. Як результат - повідомлення про замінування виявилося черговим «фейком».

Наразі правоохоронці задіяли всі сили та засоби на встановлення особи жартівника-мінера. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Це вже четверте повідомлення про замінування з початку року. Працівники міліції нагадують, що санкція статті 259 Кримінального кодексу України, завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Див. також:

У Рівному в черговий раз замінували залізничний вокзал





На правах реклами